Proběhlo celostátní setkání mládeže. Čeká nás setkání mladých z trutnovského vikariátu

Ve dnech 9. – 14. srpna proběhlo v Hradci Králové Celostátní setkání mládeže, kterého se vedle mnohých mladých z naší farnosti zúčastnilo také dalších přibližně čtyři a půl tisíce účastníků. Hlavní duchovní program byl zaměřen na postavu svatého apoštola Pavla.

Vikariátní setkání

Dále zveme mládež z trutnovského vikariátu na naše setkání (zejména, ale nejen pro společenství z Trutnova, Dvora Králové a Rtyně). Vikariátní setkání proběhne o víkendu 23. – 25. 9. 2022 na faře v Ruprechticích na Broumovsku. Aktuality můžete sledovat zde na farních stránkách nebo též na Facebookové stránce Mládež vikariátu Trutnov. Srdečně Vás zveme.

Přihlašování přes formulář probíhalo do 20. 9. 2022. V případě dotazů nás kontaktujte na telefonu uvedeném na plakátu.

Sraz: pátek 23. 9. 2022 v 17:15 na hlavním vlakovém nádraží v Trutnově
Návrat: neděle 25. 9. 2022 v 12:34 opět na trutnovské nádraží
S sebou: karimatka, spacák, kartičku zdravotní pojišťovny, průkaz totožnosti, příp. ISIC (i kvůli slevě ve vlaku), teplé oblečení na faru i na ven (i do případného deště), přezuvky
Kontaktní osoby za Trutnov: David Holubec, Tomáš Špelda; přítomní duchovní: jáhen Lukáš Janda, v sobotu též o. Ján Kubis
Cena: 250,- Kč. Dopravu si však každý hradí sám. Nebojte se ozvat, kdyby byly peníze překážkou – určitě se domluvíme.

Každá naše víkendovka má nějaké téma. Tentokrát nás bude provázet sv. Marie Magdaléna, která nám může být v něčem moc blízká, zároveň také povzbuzením a inspirací. Dále navážeme na oblíbené venkovní hry, čeká nás taky hodně zpívání a jídla a určitě bude příležitost seznámit se s novými lidmi. A určitě se nebojte Davidovi nebo Tomášovi ozvat, kdybyste cokoliv potřebovali.